Uw nieuwe startpagina samenstellen

Er is niet veel verstand van sites maken nodig om een startpagina dochter te maken. Op een flink aantal websites kunt u dit doen zonder dat u kosten heeft. Als u een gebruikersaccount aanmaakt krijgt u toegang tot een controlepaneel waarmee u eenvoudig uw eigen dochterpagina aanmaakt.

U kunt op de betreffende startpagina website vaak een registratieformulier vinden hiervoor. Met uw account kunt u inloggen en uw eigen startpagina aanmaken. U mag zelf het subdomein kiezen waar de startpagina komt te staan. Dit kiest u bij het aanmaken van de startpagina. Meestal moet u ook een titel invoeren. Een eigen startpagina aanmaken is dus eigenlijk niet zo heel moeilijk.

Allereerst maakt u een categorie aan. De links worden hierin geplaatst. Soms kunt u ook afbeeldingen en video’s weergeven op uw startpagina. Commerciële links zijn ook toegestaan in een aantal gevallen. Een inkomen genereren met uw dochterpagina wordt zo mogelijk. Op startpaginascript kunt u meer lezen over de voordelen en mogelijkheden van zelf een startpagina samenstellen.

Met een startpaginascript kunt u links op uw eigen startpagina website verkopen. Zodra er is betaald kan het script dit vaak zien. De link is dan vaak ook direct zichtbaar op de startpagina website. Om zelf een dergelijke site op te zetten, dient u te beschikken over webhosting. Er is verder een startpagina script nodig. Het biedt een stuk meer zekerheid want bij de website van derden weet u niet hoe lang uw startpagina blijft bestaan. Zo zit u ook niet vast aan een voorwaarde omtrent het minimum aantal links op uw pagina. U mag dan zelf alles beslissen over uw website.