Uw nieuwe startpagina bouwen

Een Nederlandse startpagina samenstellen is niet heel lastig. Er zijn flink wat sites waar u gratis een nieuwe startpagina kunt maken. Heeft u een gebruikersaccount aangemaakt op een startpagina website, dan kunt u inloggen en een nieuwe pagina registreren.

Een account kunt u via een aanmeldformulier op de startpagina website aanmaken. Heeft u een account dan is het simpel om ook een startpagina aan te maken. U mag zelf het subdomein kiezen waar de startpagina komt te staan. Dit kiest u bij het aanmaken van de startpagina. Meestal moet u ook een titel invoeren. Er is geen speciale vereist voor het aanmaken van een nieuwe startpagina.

Op uw startpagina kunt u een aantal categorieën plaatsen. U plaatst de links hier in. Op de startpagina ziet u zo een indeling van de links. U mag in de rubrieken soms ook tekst en plaatjes toevoegen. Zo kunt u op een aantal sites reclamemateriaal plaatsen. Geld verdienen met uw startpagina wordt zo mogelijk. Meer mogelijkheden over startpagina’s vindt u in het artikel Nieuwe startpagina.

Sommige startpaginascripts bieden de mogelijkheid om betaalde links te verkopen via uw website. Vaak controleert het script zelf of de betaling is gelukt. De link wordt automatisch op de website geplaatst. Er is webhosting nodig om zelf een dergelijke website op te zetten. Ook dient u de beschikking over een startpagina script te hebben. U heeft veel meer controle wanneer u zelf hosting heeft waarop een startpagina website draait. Zo zit u ook niet vast aan een voorwaarde omtrent het minimum aantal links op uw pagina. U heeft het dan volledig zelf voor het zeggen.