Startpaginabeheer

Misschien wilt u meer gaan ondernemen via het internet. De online vindbaarheid van uw website en bedrijf kan worden vergroot met startpagina’s. Ook uiterst effectief is een complete startpagina website die naar uw site linkt. Een combinatie van beide opties is een derde mogelijkheid. Een dochterpagina is op een groot aantal sites gratis aan te maken.

Het is dan wel onbekend hoe lang uw startpagina online blijft. Op de website van iemand anders kan de startpagina zomaar offline gehaald worden zonder dat u weet waarom. Het komt voor dat er een minimum aantal links moet worden toegevoegd op uw dochterpagina. Op een bepaalde datum kan men controleren of uw pagina voldoet aan de minimumeis. Is dat niet het geval, dan wordt uw pagina verwijderd.

Via de pagina Nieuwe startpagina maken kunt u aan meer informatie over dit thema komen. Er zijn verschillende tips te vinden voor een goede startpagina. Uw startpagina moet concurreren met de andere pagina’s. U moet de aandacht van de bezoeker naar uw pagina zien te trekken. U kunt de pagina interessanter maken door naast links ook afbeeldingen en videomateriaal toe te voegen.

Verder is zelf een startpagina website bouwen ook een optie. U heeft dan de volledige controle over alle pagina’s van de site. Een ander kan geen dochterpagina die van u is, op uw eigen website verwijderen. U wilt niet altijd zo veel mogelijk links op uw pagina. Soms wilt u juist weinig links en veel tekst erop. Aan een voorwaarde om minimaal 20 links toe te voegen, kan dan niet worden voldaan. Met een eigen startpagina website bepaalt u zelf hoe u het indeelt.