Een nieuwe startpagina online zetten

Het in elkaar zetten van een startpagina is niet heel lastig. Er bestaan veel Nederlandse startpagina websites waar dat uitstekend te doen is. Heeft u een gebruikersaccount aangemaakt op een startpagina website, dan kunt u inloggen en een nieuwe pagina registreren.

Het aanmaken van een gebruikersaccount gebeurt via een aanmeldformulier op de betreffende website. Met uw account kunt u inloggen en uw eigen startpagina aanmaken. U voert het gewenste subdomein in en wanneer deze niet bezit is, wordt uw startpagina voor u aangemaakt. Soms moet u ook meer omtrent uw nieuwe startpagina invullen, maar het is niet lastig om dit te doen. Er is geen speciale vereist voor het aanmaken van een nieuwe startpagina.

Een startpagina bestaat uit rubrieken. Deze dient u eerst te plaatsen. Vervolgens plaatst u hierin de links. Naast links worden er soms ook afbeeldingen en video’s afgebeeld. Of stukken tekst. Op een aantal startpagina websites kunt u op deze manier reclamemateriaal toevoegen. Op deze manier kunt u met uw startpagina extra inkomsten genereren. Op deze website leest u meer over de mogelijkheden die een eigen startpagina u biedt.

Er bestaan scripts waarbij het mogelijk is om links te verkopen. Het script kan doorgaans zelf zien of de betaling succesvol is verlopen. De link wordt automatisch op de website geplaatst. Wilt u dit ook, dan heeft u eigen webhosting nodig. Verder heeft u een startpaginascript nodig om op deze hosting te installeren. Zo houdt u zelf het heft in handen. U zit dan ook niet vast aan een minimum aantal links dat u dient te plaatsen. Met een eigen startpagina website via een startpagina script bepaalt u zelf hoe u de website inricht.