Een nieuwe startpagina maken

Voor bedrijven is online gevonden worden altijd goed. Een eigen startpagina kan u helpen voor meer online zichtbaarheid. Een eigen startpagina website met links naar uw website is ook een goede zet. Uiteraard is het mogelijk om beide mogelijkheden in te zetten. U kunt een eigen startpagina gratis maken op een flink aantal websites, die u via Google eenvoudig kunt vinden.

U weet dan echter niet hoelang uw pagina blijft bestaan. De websitebeheerder kan uw dochterpagina verwijderen wanneer hij dat wil. Hij hoeft daarvoor geen reden op te geven. Er geldt vaak een minimumeis voor het aantal links op de pagina. Na enige tijd kan men besluiten uw pagina uit de lucht te halen wanneer er op dat moment nog steeds niet aan de voorwaarde wordt voldaan.

Via de artikelen op deze website kunt u aan meer informatie over dit thema komen. Tevens vindt u er verwijzingen naar andere artikelen hierover. Online is onderscheidend zijn van groot belang. U moet de aandacht van de bezoeker naar uw pagina zien te trekken. Extra afbeeldingen en informatieve teksten toevoegen kan helpen om hem voor de bezoeker interessant te houden.

Uw eigen website met dochterpagina’s bouwen is eveneens een optie. Letterlijk alles aan de website kunt u dan eenvoudig aanpassen. Het is in dat geval niet mogelijk dat een ander een dochterpagina weghaalt. U wilt niet altijd zo veel mogelijk links op uw pagina. Soms wilt u juist weinig links en veel tekst erop. Aan een voorwaarde om minimaal 20 links toe te voegen, kan dan niet worden voldaan. De indeling bepaalt u helemaal zelf wanneer u een eigen website met dochterpagina’s heeft.