Een mooie startpagina samenstellen

Het in elkaar zetten van een startpagina is niet heel lastig. Vaak kunt u gratis een dochterpagina aanmaken op een startpagina website. Na de registratie van een account kunt u zelf een startpagina aanmaken en vullen met interessante links.

Op de website is er doorgaans een registratieformulier hiervoor te vinden. Dit account kunt u gebruiken om in te loggen en uw startpagina aan te maken en te vullen met links. U mag zelf het subdomein kiezen waar de startpagina komt te staan. Dit kiest u bij het aanmaken van de startpagina. Er moet in veel gevallen ook een titel voor uw eigen nieuwe startpagina worden ingevuld. Het aanmaken van een nieuwe startpagina is vrij eenvoudig te doen. Ook als u niets van websites maken weet.

De startpagina is opgebouwd uit verschillende rubrieken, welke u zelf dient toe te voegen. U plaatst de links hier in. Op de startpagina ziet u zo een indeling van de links. Naast links worden er soms ook afbeeldingen en video’s afgebeeld. Of stukken tekst. Bij sommige websites mag u een commerciële banner toevoegen. Geld verdienen met uw startpagina wordt zo mogelijk. Meer mogelijkheden over startpagina’s vindt u in het artikel Nieuwe startpagina maken.

Met een startpaginascript kunt u links op uw eigen startpagina website verkopen. Is de betaling succesvol verlopen, dan ziet het script dit in veel gevallen. De link is dan vaak ook direct zichtbaar op de startpagina website. Er is webhosting nodig om zelf een dergelijke website op te zetten. Er is verder een startpagina script nodig. U kunt zo de controle over uw startpagina’s bewaren. U zit dan ook niet vast aan een minimum aantal links dat u dient te plaatsen. Met een eigen startpagina website via een startpagina script bepaalt u zelf hoe u de website inricht.